Firmy ze segmentu obchodního poradenství a služeb stále patří mezi aktivní segmenty na LinkedIn v České republice. Proto vám již podruhé přinášíme žebříček nejúspěšnějších firem se zaměřením na consulting. Tentokrát zveřejňujeme 10 míst.

Seznam je sestavený podle počtu zobrazení příspěvků na jednotlivých osobních profilech lidí pracujících v konkrétní firmě. Firemními profily se v tomto případě nezabýváme.

Informace k žebříčku:

  • Firmy patří na LinkedIn do segmentu Business Consulting and Services.
  • Sledované období bylo leden až srpen 2024.
  • Počet firem splňujících podmínky: 42.
  • Firmy mají 51 a více zaměstnanců dle LinkedIn.
  • Data jsme čerpali z nástroje Sales Navigator a LinkedIn Content Reporting (interní nástroj FUTURE SALES).
TOP10 nejvlivnějších konzultačních firem na LinkedIn
PořadíFirma
1PwC
2Deloitte
3EY
4Accenture
5Red Button
6JIC (Jihomoravské inovační centrum)
7KPMG
8MSIC – Moravskoslezské inovační centrum
9McKinsey & Company
10KBC Global Services

Podívejte se i další statistiky a články na našem blogu. Tady najdete top 20 nejvlivnějších českých firem na LinkedIn z real estate sektoru. 

Ve FUTURE SALES otevíráme B2B firmám nové obchodní příležitosti přes LinkedIn. Pomůžeme vám prostřednictvím konzultací a vzdělávání, postaráme se o outsourcing nebo poradíme s využitím Pipedrive CRM, jedné z nejrozšířenějších cloudových CRM platforem na světě.


Do žebříčku se původně zařadila i firma Hopi Holding, která dle kritérií, která jsou vyplněná na LinkedIn, do seznamu také spadá. Za nás je ale její zaměření jiné, a proto jsme se rozhodli Hopi Holding ze seznamu vyřadit.

Chtěli byste zjistit jakékoliv další informace o žebříčcích nebo reportech, kontaktujte nás.